zmarket.bg

Пропуснете до основното съдържание »

Търсене в сайт

Категория Навигация:

В момента сте на:

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.

Информационен бюлетин

Информационен бюлетин
 

Доставки и Плащания


Доставка

Вашата стока ще да бъде доставена с куриер, като на нашият сайт може предварително да видите цената за доставка. Тя варира, единствено и само, от обема на Вашата поръчка и в никакъв случай от мястото където искате да бъде доставена. За клиенти с договор zmarket.bg предоставя безплатна доставка. Моля обърнете внимание, че за всяка закупена стока ще ви бъде издадена фактура на посочените от Вас данни, попълнени при пазаруването и тя ще бъде за сумата на Вашата поръчка. Цената на куриерската доставка няма да бъде включена във фактурата, като ако желаете такава, моля обърнете се към куриера.

Всички стоки от онлайн магазин zmarket.bg се доставят, на адреса, който сте посочили в своята поръчка или при регистрацията Ви.

Ние предлагаме на нашите клиенти изключително бърза и експресна доставка. Всички стоки в наличност поръчани до 15.00 часа са при вас в рамките на един работен ден. Срокът важи без значение от мястото на доставка.

Всички други случай, в които клиент поръча стока със статус „с поръчка” или има някакъв проблем със Вашата поръчка, наш служител ще се свърже с вас за уточняване на подробностите за сроковете на доствка.

За поръчки, направени по време на празнични дни, отново ние ще се свържем с Вас за допълнителна информация!
Поръчките се доставят до вратата на клиента.

При възникнали въпроси относно срокове и цени на доставка, не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони или e-mail адрес.
Плащане

Плащането на избраната от Вас стока се извършва по няколко начина:

  1. -С наложен платеж при получаването на стоката от куриера
  2. -По банков път на нашите сметки
  3. -Чрез системата PayPal
  1. С наложен платеж

Ако изберете плащане с наложен платеж, Вие ще получите стоката с куриер от Еконт, като задължително за закупената стока ще Ви бъде издадена фактура, без значение дали сте физическо или юридическо лице. Моля обърнете внимание, че фактурата ще Ви бъде издадена на посочените от Вас данни, попълнени при пазаруването и тя ще бъде за сумата на Вашата поръчка. Цената на куриерската доставка няма да бъде включена в фактурата, като ако желаете такава моля обърнете се към куриера.
За клиенти с договор, доставката на стоката е безплатна, а плащането става на ръка на наш служител, който задължително трябва да Ви предостави документ за плащането.

  1. По банков път

При желание от Ваша страна за плащане по банков път, ние ще Ви изпратим фактура на посочения e-mail адрес от Вас. След получаване на банковия превод стоката ще бъде доставена с куриер Еконт. Моля обърнете внимание, че фактурата ще Ви бъде издадена на посочените от Вас данни, попълнени при пазаруването и тя ще бъде за сумата на Вашата поръчка. Цената на куриерската доставка няма да бъде включена във фактурата, като ако желаете такава моля обърнете се към куриера.
За клиенти с договор, доставката на стоката е безплатна.

  1. Чрез PayPal

            Ако решите да заплатите чрез PayPal, след оформяне на Вашата поръчка системата ще Ви прехвърли към портала www.paypal.com където Вие трябва да извършите плащането. След получено плащане стоката ще бъде доставена до Вас с куриер Еконт. Моля обърнете внимание, че за плащане чрез PayPal също ще Ви бъде издадена фактура на посочените от Вас данни, попълнени при пазаруването и тя ще бъде за сумата на Вашата поръчка. Цената на куриерската доставка няма да бъде включена във фактурата, като ако желаете такава моля обърнете се към куриера.
За клиенти с договор, доставката на стоката е безплатна.

 

Моята кошница

Нямате продукти в кошницата.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.

Анкета

Коя е любимата Ви марка компютър