zmarket.bg

Пропуснете до основното съдържание »

Търсене в сайт

Категория Навигация:

В момента сте на:

Фотоапарат Nikon COOLPIX S9300 blue

Бъдете първи - добавете мнение

Налично само с поръчка. Попитай за време за доставка!

399,00 лв.
Кат. номер №:
S9300blue

Описание

- Фотоапарат Nikon COOLPIX S9300 blue
- 16 мегапиксела.
- Дисплей: 3.0"
- Оптично приближение: 18х
- Full HD video
- Auto HDR
- 3D режим
- GPS модул
- Li-Ion батерия
- Цвят: син

Описание на продукта

Супер увеличение в компактен корпус: побиращ широкоъгълен обектив NIKKOR с 18-кратно оптично увеличение (25–450 mm) с ED оптични елементи, този тънък фотоапарат предлага резки, прецизни снимки, колкото и далече да се намирате.

16-мегапикселов CMOS сензор със задно осветяване: тук всеки пиксел получава повече светлина и този сензор за изображения с висока чувствителност работи заедно с процесора EXPEED C2, за да осигури ясни снимки при всяка светлина.

VR (намаляване на вибрациите) чрез отместване на оптичен елемент в обектива: заснемайте стабилни снимки и филми благодарение на технологията на Nikon за автоматично намаляване на вибрациите, която се справя с ефектите от люлеенето на фотоапарата в реално време.

Записване на HD филми с пълна резолюция (1080): записвайте с лекота и стерео звук движещия се живот. Специален бутон за записване на видеоклипове ви улеснява да започнете да записвате.

7,5-сантиметров (3,0-инчов) LCD екран с 921 000 точки: независимо от това дали снимате при ярка слънчева светлина или при слабо осветление, този голям LCD екран с технологията Clear Color Display на Nikon предлага рязък контраст и ясна визия.

Вградена глобална система за позициониране (GPS): записвайте точното местоположение (географска ширина и дължина) на мястото, където е направена снимката, като „геотаг“ в данните за снимката (EXIF) или използвайте GPS, за да проследите маршрута си, когато не правите снимки.

 

Усъвършенствани функции за филми: можете да поставите заснемането на филм на пауза и след това да го продължите, като фотоапаратът ще създаде един файл за филма за безпроблемно възпроизвеждане. Когато записвате филм, можете да използвате оптично увеличение с автоматично фокусиране, като можете да записвате във формат iFrame. Вграденият HDMI конектор Ви позволява да свържете фотоапарата директно към HDTV.

Автоматичен HDR режим: прави снимки с впечатляващи детайли на тоновете при всяка ситуация, когато снимате в HDR режим. Фотоапаратът комбинира две снимки, направени с различни експонации при едно задействане на затвора, за да създаде снимка с голям динамичен диапазон и с богато преливане на цветовете.

Лесна панорама 360°/180°: правете хоризонтално и вертикално панорамиране с цел създаване на динамични панорами.

3D режим на снимане: създавайте 3D изображение, което да бъде възпроизведено на телевизори и компютри с 3D възможности.

Меню за ретуширане: засилете въздействието на снимките си още във фотоапарата чрез набор от филтърни ефекти. Включва опции, като „селективен цвят”, който преобразува снимката ви в черно-бяла и след това добавя цветни пръски към избрана от вас зона, и „Cross Screen”, който добавя звездички към ярките обекти.

Високоскоростен режим на серийно снимане: заснемайте действието с лекота и висока рязкост. Фотоапаратът може да заснеме до 7 последователни снимки при високата скорост от шест кадъра за сек.

Селектор на режими: получавайте бързо и лесно достъп до най-важните режими за снимане чрез удобно разположения селектор на режими.

19 сценични режима: сценичните режими оптимизират автоматично настройките на фотоапарата за често използваните стилове, ефекти и места при фотографиране. Осигурете си великолепни снимки, като просто изберете режима, който отговаря на ситуацията.

Бързо и точно автоматично фокусиране: когато искате да заснемете обекти, които не са в центъра на кадъра, можете да настроите фотоапарата да снима с 99-точковата система за автоматично фокусиране, за да постигнете резултати с изключителна рязкост.

Автоматично фокусиране с проследяване на обекта: правете резки снимки на обекти, които не могат или не искат да останат неподвижни. Автоматичният фокус с проследяване на обекта поддържа фотоапарата фокусиран върху избран обект, дори ако този обект се движи.

Безжично прехвърляне: съвместимо с карти Eye-Fi X2 (или по-нови). Прехвърляйте цифровите си снимки (в JPEG формат) директно в телефона или персоналния си компютър и след това се свържете към интернет, за да се възползвате от услугата на Nikon за споделяне на снимки, my Picturetown.

Свръхтънко тяло: с дебелина само 30,4 mm в най-широката си част и 23 mm в най-тънката, COOLPIX S9300 доказва, че можеш да бъдеш едновременно и супер, и тънък.

EXPEED C2: Бързата и мощна система за обработка на изображенията на Nikon осигурява бърза работа, по-добър запис на филми, висока чувствителност и максимално качество на снимките.


COOLPIX S9300 — Стил във всяка ситуация.

Допълнителна информация

Мегапиксели 16

Може да се интересувате и от следните продукт(и)

Фотоапарат Nikon COOLPIX S6400 purple

Фотоапарат Nikon COOLPIX S6400 purple
369,00 лв.

Фотоапарат Nikon COOLPIX S6300 pink

Фотоапарат Nikon COOLPIX S6300 pink
299,00 лв.

Фотоапарат Nikon COOLPIX S31 yellow

Фотоапарат Nikon COOLPIX S31 yellow
199,00 лв.

Фотоапарат Nikon COOLPIX AW110 blue

Фотоапарат Nikon COOLPIX AW110 blue
599,00 лв.
 

Моята кошница

Нямате продукти в кошницата.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.

Анкета

Коя е любимата Ви марка компютър