zmarket.bg

Пропуснете до основното съдържание »

Търсене в сайт

Категория Навигация:

В момента сте на:

Фотоапарат Nikon COOLPIX S31 yellow

Бъдете първи - добавете мнение

Налично само с поръчка. Попитай за време за доставка!

199,00 лв.
Кат. номер №:
S31yellow

Описание

- Фотоапарат Nikon COOLPIX S31 yellow
- 10 мегапиксела.
- Дисплей: 2.7"
- Оптично приближение: 3х
- Запис на видео със звук
- Водоустойчив до 5 м
- Удароустойчив до 1,2 м
- Li-Ion батерия
- Цвят: жълт
 

Описание на продукта

  Семейният фотоапарат: направен да приляга удобно към ръце с всяка големина, COOLPIX S31 улеснява цялото семейство да прави снимки и филми, с които всеки да се гордее.

  Здрава конструкция: водоустойчив на дълбочина до 5 метра, удароустойчив при падане от 1,2 метра и прахоустойчив, този фотоапарат е създаден за да издържа на активно използване у дома и по време на ваканция.

  Ясни менюта: Открояващите се цветни икони улесняват дори децата да се придвижват из функциите.

  Забавни филтри: Добавяйте уникален акцент към снимките с помощта на вградените филтри, като „рибешко око“ и „селективен цвят”, който преобразува изображението ви в монохромно, готово за добавяне на цветни нюанси към избрана от вас зона.

  Обектив NIKKOR с 3-кратно оптично увеличение (29–87 мм): Идеален за близки планове на ежедневни любопитни гледки, портрети на приятели и семейни групови снимки, този прецизен обектив прави резки снимки с лекота.

  Ясен 6,7-сантиметров (2,7-инчов) LCD дисплей с 230 000 точки: Този дисплей с висока резолюция осигурява ясно изображение при снимане и е достатъчно голям, за да покажете резултатите на приятелите или семейството си.

  10 MP: 10-мегапикселовата разделителна способност ви позволява да правите детайлни снимки, които остават резки дори при значително увеличаване.

  Намаляване на размазването от движение: Компенсира движението на фотоапарата и на обекта, за да осигури резки снимки дори на бързо движещи се обекти.

  Лесен за боравене: Симетричният дизайн на тялото улеснява държането на фотоапарата и не позволява на хората да направят снимка, която би изглеждала великолепно, ако пръстите им не стояха пред обектива или светкавицата

  Един бутон – една функция: Големите специални бутони с едно натискане Ви улесняват да превключвате меоду правенето на снимка и филм.

  Кристален видеозапис със 720p: Записвайте движещия се около вас живот с докосване на един бутон. Видеоклиповете изглеждат еднакво добре, когато се възпроизвеждат върху LCD дисплея на фотоапарата или върху екрана на телевизора или компютъра.

  Литиево-йонна батерия: За по-дълго използване и по-голяма екологичност.

  Вградена светкавица: Автоматичната светкавица ви помага да правите ясни снимки при слаба, недостатъчна светлина. Мястото на светкавицата е внимателно подбрано, така че няма опасност да я закриете случайно.

  Съвместимост със SD карти (не са част от комплекта): SD картите с голям капацитет ви позволяват да запазите всичко, което е възможно да се заснеме за един ден, дори и повече. Трябва само да поставите картата в слота за SD карти на фотоапарата, за да запазите хиляди снимки или часове заснет материал.

  Автоматично изключване на захранването: Фотоапаратът се изключва след липса на дейност в продължение на три минути, за да се съхрани заряда на батерията.

   

   
               COOLPIX S31 – Добре дошли в семейството.

Може да се интересувате и от следните продукт(и)

Фотоапарат Nikon COOLPIX P7700 black

Фотоапарат Nikon COOLPIX P7700 black
899,00 лв.

Фотоапарат Nikon COOLPIX S01 white

Фотоапарат Nikon COOLPIX S01 white
279,00 лв.

Фотоапарат Nikon COOLPIX L610 silver + ПОДАРЪК зарядно

Фотоапарат Nikon COOLPIX L610 silver + ПОДАРЪК зарядно
379,00 лв.

Фотоапарат Sony Cyber Shot DSC-W710 pink

Фотоапарат Sony Cyber Shot DSC-W710 pink
122,50 лв.
 

Моята кошница

Нямате продукти в кошницата.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.

Анкета

Коя е любимата Ви марка компютър