zmarket.bg

Пропуснете до основното съдържание »

Търсене в сайт

Категория Навигация:

В момента сте на:

Фотоапарат Nikon COOLPIX S6300 black

Бъдете първи - добавете мнение

Налично само с поръчка. Попитай за време за доставка!

299,00 лв.
Кат. номер №:
S6300black

Описание

- Фотоапарат Nikon COOLPIX S6300 black
- 16 мегапиксела.
- Дисплей: 2.7"
- Оптично приближение: 10х
- Full HD video
- 3D режим
-Auto HDR
- Li-Ion батерия
- Цвят: черен

Описание на продукта

16-мегапикселов CMOS сензор със задно осветление: всеки пиксел получава повече светлина и този сензор за изображения с висока чувствителност работи заедно с процесора EXPEED С2, за да осигури ясни снимки при всяка светлина.

Обектив NIKKOR с 10-кратно увеличение и широкоъгълно покритие (25–250 mm): правете прецизни снимки с висока резолюция независимо от това дали снимате отблизо или от разстояние.

Намаляване на вибрациите (VR) чрез отместване на леща в обектива: заснемайте стабилни снимки и филми благодарение на технологията на Nikon за автоматично намаляване на вибрациите, която се справя с ефектите от люлеенето на фотоапарата в реално време.

Записване на HD филми с пълна резолюция (1080): записвайте с лекота и стерео звук движещия се живот. Специален бутон за записване на видеоклипове ви улеснява да започнете да записвате.

3D режим на снимане: създавайте 3D изображение, което да бъде възпроизведено на телевизори и компютри с 3D възможности.

6,8-сантиметров (2,7-инчов) LCD екран: независимо от това дали снимате при ярка слънчева светлина или при слабо осветление, този голям LCD екран с технологията Clear Color Display на Nikon предлага рязък контраст и ясен поглед.

Усъвършенствани функции за филми: можете да поставите заснемането на филм на пауза и след това да го продължите, като фотоапаратът ще създаде един файл за филма за безпроблемно възпроизвеждане. Когато записвате филм, можете да използвате оптично увеличение с автоматично фокусиране, като можете да записвате във формат iFrame. Вграденият HDMI конектор Ви позволява да свържете фотоапарата директно към HDTV.

Автоматичен HDR режим: прави снимки с впечатляващи детайли на тоновете при всяка ситуация, когато снимате в HDR режим. Фотоапаратът комбинира две снимки, направени с различни експонации при едно задействане на затвора, за да създаде снимка с голям динамичен диапазон и с богато преливане на цветовете.

Лесна панорама 360°/180°: правете хоризонтално и вертикално панорамиране с цел създаване на динамични панорами.

Високоскоростен режим на серийно снимане: заснемайте действието с лекота и висока рязкост. Фотоапаратът може да заснеме до 7 последователни снимки при високата скорост от шест кадъра за сек.

Интелигентна система за портрети: правете перфектни портрети всеки път. Таймерът за усмивки прави снимката, когато Вашият обект се усмихва. Гаранцията срещу мигане Ви уведомява, когато някой си затвори очите. Омекотяването на кожата коригира неравния телесен цвят на лицата, за да осигури по-меко изглеждаща кожа. Подтискането на ефекта на червените очи коригира изкуствения цвят на очите, предизвикан от светкавицата.

Меню за ретуширане: засилете въздействието на снимките си още във фотоапарата чрез набор от филтърни ефекти. Включва опции, като „селективен цвят”, който преобразува снимката ви в черно-бяла и след това добавя цветни нюанси към избрана от вас зона, и „Cross Screen”, който добавя звездички към ярките обекти.

19 сценични режима: сценичните режими оптимизират автоматично настройките на фотоапарата за често използваните стилове, ефекти и места при фотографиране. Осигурете си великолепни снимки, като просто изберете режима, който отговаря на ситуацията.

Бързо и точно автоматично фокусиране: когато искате да заснемете обекти, които не са в центъра на кадъра, можете да настроите фотоапарата да снима с 99-точковата система за автоматично фокусиране, за да постигнете резултати с изключителна рязкост.

Автоматично фокусиране с проследяване на обекта: правете резки снимки на обекти, които не могат или не искат да останат неподвижни. Автоматичният фокус с проследяване на обекта поддържа фотоапарата фокусиран върху избран обект, дори ако този обект се движи.

Безжично прехвърляне: съвместимо с карти Eye-Fi X2 (или по-нови). Прехвърляйте цифровите си снимки (в JPEG формат) директно в телефона или персоналния си компютър и след това се свържете към интернет, за да се възползвате от услугата на Nikon за споделяне на снимки, my Picturetown.

EXPEED C2: Бързата и мощна система за обработка на изображенията на Nikon осигурява бърза работа, по-добър запис на филми, висока чувствителност и максимално качество на снимките.

 

COOLPIX S6300 — Направете света си по-ярък.

Допълнителна информация

Мегапиксели 16

Може да се интересувате и от следните продукт(и)

Фотоапарат Nikon COOLPIX S5200 silver

Фотоапарат Nikon COOLPIX S5200 silver
369,00 лв.

Фотоапарат Nikon COOLPIX P7700 black

Фотоапарат Nikon COOLPIX P7700 black
899,00 лв.

Фотоапарат Nikon COOLPIX AW110 black

Фотоапарат Nikon COOLPIX AW110 black
599,00 лв.

Фотоапарат Nikon COOLPIX L820 plum

Фотоапарат Nikon COOLPIX L820 plum
459,00 лв.
 

Моята кошница

Нямате продукти в кошницата.

Сравни продуктите

Вие нямате продукти за сравнение.

Анкета

Коя е любимата Ви марка компютър